• +359883717277
 • hq@svetni.eu
 • Понеделник - Петък 10:00 - 19:00 ч. | Събота 10:00 - 14:00 ч. | Неделя Почивен ден
Reset All
38W UV-C Бактерицидна Антивирусна Лампа със Сензор с Озон за 60м2

38W UV-C Бактерицидна Антивирусна Лампа със Сензор с Озон за 60м2

Артикулен номер (SKU): 11208
Продуктов код: VT-3239
Продуктът не е в наличност

Бактерицидна UV лампа със сензор с озон на V-TAC за стерилизация на помещения от вируси и бактерии.
Продажна цена 74,25 лв

38W UV-C Бактерицидна Антивирусна Лампа със Сензор с Озон за 60м2
38W UV-C Бактерицидна Антивирусна Лампа със Сензор с Озон за 60м2
38W UV-C Бактерицидна Антивирусна Лампа със Сензор с Озон за 60м2
38W UV-C Бактерицидна Антивирусна Лампа със Сензор с Озон за 60м2
38W UV-C Бактерицидна Антивирусна Лампа със Сензор с Озон за 60м2
38W UV-C Бактерицидна Антивирусна Лампа със Сензор с Озон за 60м2
38W UV-C Бактерицидна Антивирусна Лампа със Сензор с Озон за 60м2
38W UV-C Бактерицидна Антивирусна Лампа със Сензор с Озон за 60м2
Описание

Предимства на продукта

 • Ултравиолетовата светлина на късата вълна нарушава сдвояването на базата на ДНК, причинявайки образуване на пиримидинови димери и води до инактивиране на бактерии, вируси и протозои.
 • Двойна защита - UV и Озон
 • Една лампа покрива до 60м2 с дължина на вълната 185-253 NM и 360 ° стерилизация
 • Убива бактерии, акари и вируси
 • С функция за озон и датчик за движение
 • 15/30/60 минутен таймер за включване / изключване. Настройка на превключвателя
 • Закъснение с 10 секунди
 • Контрол с докосване
 • След стерилизация, проветрете за 20-30 минути

Приложение

 • Ресторанти, болници, училища, офис, дом и др.
Спецификации
 
Основна информация
Експлоатационен срок 6000 ч.
 
Електрически данни
Мощност 38W
Входящо напрежение AC:220-240V
Честота 50/60Hz
 
Характеристики на тялото
Вид UVC Пури 36W, сменяеми
Цвят Черно
Материал Пластмаса
 
Възможности
Обхват До 60 кв.м.
Закъснение 10 сек.
 
Информация за продукта
Код за поръчка 11208
Код продукт VT-3239
Тегло 0,8
Бройки кашон 9 бр.
 

Марка V-TAC
Гаранция 1 год.
 

Моля прочетете тези инструкции внимателно преди инсталация и съхранявайте ръководството за бъдещи справки. Бактерицидната лампа е специален вид лампа, която генерира ултравиолетова С (UVC) светлина. Тази късовълнова ултравиолетова светлина нарушава сдвояването на ДНК базите, водещо до убразуването на пиримидинови димери, и води до инактивиране на бактериите, вирусите и протозоите. UVC лампата е в изпълнение с озон, който е нестабилен токсичен газ с остър мирис и мощни оксидативни свойства и който може да обезмириси и хигиенизира труднодостъпните места на Вашето оборудване, за да гарантира процент на унищожаване на бактериите, вирусите и плесените, надвишаващ 99.9%. Благодарение на мощната 36 W UVC кварцова лампа, ефективно се покриват до 60 квадратни метра. Може да се постигне 360° стерилизация. Идеална е за употреба на закрито, например в домове, фабрики, ресторанти, болници, училища и т.н.

ВНИМАНИЕ

ДЕЗИНФЕКТИРАЩАТА ЛАМПА ИЗЛЪЧВА UVC И ОЗОН. ПО ВРЕМЕ НА РАБОТА НА ЛАМПАТА, В ПОМЕЩЕНИЕТО НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ХОРА И ЖИВОТНИ. НЕ ГЛЕДАЙТЕ ДИРЕКТНО В ЛАМПАТА. СЛЕД СТЕРИЛИЗАЦИЯ СЕ ПРЕПОРЪЧВА ПОМЕЩЕНИЕТО ДА СЕ ПРОВЕТРИ ЗА 20-30 МИНУТИ. ЛАМПАТА ИЗПУСКА ОЗОН, ЧИЕТО ИНТЕНЗИВНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ Е ВРЕДНО.

ИНСТРУКЦИИ ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ И БЕЗОПАСНОСТ:

1. Преди да започнете работа, прочетете настоящата инструкция.

2. Преди да започнете работа, проверете локалното напрежение.

3. Включете уреда чрез източник на нормално входно напрежение.

4. Когато адаптерът е включен, на уреда се показва “OFF”, което показва, че LED лампата е изключена.

5. Настройката по подразбиране на времето на стерилизация на уреда е 30 минути. Ако искате да зададете време на стерилизация от 15 минути, 30 минути или 60 минути, натиснете внимателно превключвателя и го задръжте натиснат за 5 секунди, при което той се превключва на режим настройване. Задайте времето според изискванията (15 минути, 30 минути и 60 минути). След задаване на времето Бактерицидната ламиа автоматично се изключва и се рестартира със зададеното време.

6. След като лампата се включи, преди да светне, Бактерицидната ламиа показва в продължение на 10 секунди обратно броене. Функцията радарен сензор се активира автоматично при включена лампа и при засичане на движение (човек/животно) в рамките на 10 метра. Лампата се изключва автоматично и на дисплея се показва “RD”. Лампата се включва отново в режим стерилизация, ако не бъде засечено движение в продължение на 10 секунди.

7. LED лампата свети през целия период на стерилизация.

8. Бактерицидната ламиа се изключва автоматично от таймера след изтичане на предварително зададеното време на работа (15 минути или 30 минути или 60 минути); той може да бъде изключен и чрез леко натискане на превключвателя или изваждане на щепсела за прекъсване на електрозахранването.

9. След като лампата бъде включена, близо до нея не трябва да има хора и животни.

10. Не гледайте директно в лампата. Избягвайте въздействието върху очите и кожата, когато продуктът не е защитен. Използвайте го само в затворена среда, която предпазва потребителите от лъчението. По време на стерилизация, хората и животните трябва да напуснат помещението. Поглъщането на прекалено голямо количество ултравиолетова светлина може да причини дразнене на кожата и увреждане на конюнктивата.

11. Лампата съдържа озон, който е нестабилен токсичен газ с остър мирис и мощни оксидативни свойства. Въздействието на озона във високи концентрации може да причини увреждания на хората.

12. След стерилизация се препоръчва помещението да се проветри за 20-30 минути. Лампата изпуска озон, чието интензивно въздействие е вредно.

13. Ремонтите трябва да се извършват само от производителя или квалифицирани електротехници. Никога не сваляйте фиксирани части на уреда, за да правите вътрешни регулировки. Ако захранващият кабел на лампата или друга част на уреда се повреди, производителят или негов сервизен представител или лице с подобна квалификация трябва да ги сменят, за да се избегнат опасностите.

14. Преди почистване, изключете лампата от щепсела. Почистете лампата (тръбата). Прахът или петната по стъклото могат да повлияят върху ефективността на стерилизацията. Не използвайте спирт, бензин или химикали за почистване на уреда. Преди почистване и ремонт на уреда, прекъсвайте електрозахранването.

15. Уверете се, че локалното напрежение и честота са подходящи за лампата.

16. Този уред не е предназначен за използване от лица (включително деца) с нарушени физически, сензорни или умствени способности или липса на опит и познания, освен ако не са под надзора или не са инструктирани относно употребата на уреда от лице, отговорно за тяхната безопасност.

17.Децата трябва да бъдат под надзор, за да се гарантира, че те не играят с уреда.

18.Бактерицидната ламиа е само за употреба на закрито. Бактерицидната ламиа не трябва да се използва на места, където е възможно да има запалими пари или експлозивен прах. Окачете или монтирайте уреда на място, недостъпно за деца.

19.Светлината, излъчвана от UVC лампата, може да причини ефект на стареене. След като я включите, дръжте ценните вещи и предметите в тъмен цвят далеч от лампата. Продължителното въздействие на светлината върху ценните вещи и предметите в тъмен цвят води до избледняване на цвета.

20.НЕ Е ВОДОУСТОЙЧИВА. Не я мийте с вода. Не оставяйте лампата под дъжда.

21. По време на стерилизация изведете хората и животните извън помещението.

22. Тръбите на UVC лампата са лесно сменяеми.

Специални инструкции: Препоръчително е продуктът да не се поставя директно на земята. Продуктът трябва да се поставя на 20cm над нивото на земята (Например: Поставя се на маса или стойка), в противен случай, се намалява ефектът на приемане на датчика за движение.

 

Свържете се с нас

Какво предлагаме:

Каталог с над 3000 продукта

От 2 до 5 години гаранция

Дизайнерски продукти

До 95% спестена енергия

Контакти

hq@svetni.eu

+359 883 71 72 77

ул. Иван Сусанин 62б, кв. Манастирски ливади