• +359883717277
  • hq@svetni.eu
  • Понеделник - Петък 10:00 - 19:00 ч. | Събота 10:00 - 14:00 ч. | Неделя Почивен ден

V-TAC SMART HOME (V-TAC Умен Дом)

Искате да направите дома си по-удобен за живеене, без да отделяте много време или пари – вашето решение е  V-TAC SMART HOME (V-TAC Умен Дом).

Не е необходимо да сте експерт или да похарчите цяло състояние за най-съвременното оборудване, тези първи стъпки ще поставят основата, върху която можете да надграждате.
V-TAC SMART HOME (V-TAC Умен Дом)
Един от начините за изграждане на умен дом е да се купят много компоненти - сензори, интелигентни крушки, камери за сигурност, ключове и други неща - и да се свържат всичките с хъб, който им помага да общуват помежду си и с вас чрез вашия смартфон. Но нека бъдем реалисти: това може да струва скъпо и да изисква много време. А за някои хора това е просто прекомерно. Ако вашите нужди са по-скромни, само няколко сравнително евтини устройства ще осигурят повечето от удобствата, които един умен дом от висок клас може да предложи и при това с много по-скромен бюджет.

Тъй като нашите продукти за умен дом са съвместими помежду си, ще изградите солидна основа, която можете да разширявате с течение на времето. Важно е да се разбере, че нашите продукти за умен дом не зависят от работата на умен хъб. Хъбовете предлагат предимства - най-важното от които е наличието на единен потребителски интерфейс за управление на всичко – тези предимства не винаги са от съществено значение. Едно нещо, което трябва да имате обаче, е добър безжичен рутер - в идеалния случай той трябва да бъде достъпен от всички краища на вашия дом.
 
Ето някои от най-често срещаните начини, по които можете да изградите безжична система за умен дом.

Умно осветление

Умни LED крушки
За повечето хора, които искат да живеят в умен дом, осветлението е началната точка. Много умни системи за осветление работят перфектно без централен хъб и все още са в състояние да взаимодействат с други умни елементи на дома. В нашия асортимент присъстват умни LED  крушки, LED лунички, LED ленти, LED  панели и LED плафони. Всички те работят с Аmazon Аlexa и Google Assistant. Можете да контролирате тези умни крушки с приложение на вашия смартфон или таблет, което можете да използвате и за програмиране на сцени и графици за осветление.
Ако по-голямата част от осветлението на вашия дом е на тавана и се контролира от ключ на стената, може би ще бъде по-добре да замените тези "тъпи" ключове с умни ключове и димери. Това е така, защото умната крушка става "тъпа" в момента, в който я изключите от ключа. Ние предлагаме интелигентни ключове на V-TAC, които работят във вашата Wi-Fi мрежа и не изискват централен хъб. Те се управляват лесно с помощта на приложението V-TAC SMART HOME, както и с Amazon Alexa и Google Assistant.
Умни ключове
Умни контакти
Ако използвате уреди, включени към контакти, нашите умни преносими или конзолни контакти ще ви дадат възможност да ги включвате и изключвате с приложението V-TAC SMART HOME, както и с amazon alexa и Google Assistant. Ако използвате уреди, включени към контакти, нашите умни преносими или конзолни контакти ще ви дадат възможност да ги включвате и изключвате с приложението V-TAC SMART HOME, както и с amazon alexa и Google Assistant.

Умни термо и влаго контролери – Умни Термостати

Малко умни домашни устройства могат да се сравняват със способността на умния термостат да доставя както комфорт, така и икономия на енергия. Тези устройства далеч надхвърлят установяването на график за отопление и охлаждане въз основа на това, кога очаквате да сте вкъщи, за да се насладите на тези ползи. Те могат да контролират, когато сте вкъщи и когато сте далеч, вашата система за отопление и охлаждане да работи само когато е необходима.
Умни термо и влаго контролери – Умни Термостати
Най-новата тенденция е да се оборудват термостати с датчици, които можете да поставите в помещенията, които използвате най-често. Термостатът ще работи на базата на локацията на датчиците, поставени в къщата, вместо да задейства цикли на отопление и охлаждане въз основа на своето местоположение, което обикновено е в коридор, през който преминавате. V-TAC SMART Метео Контролер на Температура и Влажност е нашият любим интелигентен термостат, тъй като той идва с двата сензора и се управлява с Аmazon Аlexa и Google Assistant.

Домашни камери за сигурност

Домашни камери за сигурност
Качествената камера за домашна сигурност ще ви позволи да наблюдавате дома си, особено докато сте далеч. Моделите на закрито могат да ви помогнат да наблюдавате вашите деца и домашни любимци, докато моделите на открито могат да заснемат нарушители - и надяваме се  да ги обезкуражат да не се появяват повече на това място.

Камерите, поставени над входната врата, могат да наблюдават предната ви веранда и ви позволяват да общувате с посетителите, без да се налага да се приближавате до вратата - дори да сте вкъщи по това време.

Камерите поддържат известяване по e-mail при засичане на движение, нощно виждане, двупосочно аудио, видео памет. Предназначени са за допълнително ниво на сигурност в домове, ресторанти, магазини и офиси.

Почистване и косене

Умната косачка може да гарантира, че тревата и градината ви винаги ще е добре окосена, без да влагате никакви усилия. Аналогично умната прахосмукачка ще почисти всяко кътче във вашия дом, докато вие се излежавате пред телевизора. От всички подсистеми за умни домове, в които можете да инвестирате, тези ще спечелят най-малко от включването им в хъб.

Традиционни инфраред уреди

Традиционни инфраред уреди
Универсалните инфраред дистанционни позволяват управление през смарт устройства на традиционните инфраред уреди, като телевизори, климатици, осветителни панели и други.

Готови ли сте да започнете?

Изброихме компонентите на умния дом приблизително в реда, в който смятаме, че повечето хора ще ги инсталират, но няма твърдо правило. Ако мислите, че инсталирането на умен термостат е с по-висок приоритет от умното осветление, направете го!
Свържете се с нас

Какво предлагаме:

Каталог с над 3000 продукта

От 2 до 5 години гаранция

Дизайнерски продукти

До 95% спестена енергия

Контакти

hq@svetni.eu

+359 883 71 72 77

ул. Иван Сусанин 62б, кв. Манастирски ливади