• +359883717277
  • hq@svetni.eu
  • Понеделник - Петък 10:00 - 19:00 ч. | Събота 10:00 - 14:00 ч. | Неделя Почивен ден
Лампи за Картини и Огледала

Лампи за Картини и Огледала – подчертайте красивите спомени

Един ден на морето със семейството, първият ден на детето в училище или сватбения ви ден. Това са все моменти, които искате да запомните завинаги и лампите за картини и огледала подчертават важността на тези снимки перфектно.

Как се монтират лампите за картини и огледала?

Най-общо казано, лампите за картини и огледала се монтират като нормална таванна лампа или осветление за стена. Първата стъпка винаги трябва да бъде изваждането на предпазителя за ваша собствена безопасност. След като разхлабите винтовете на лустер клемата, можете да свържете проводниците. След това прикрепете лампата за картина към стената с подходящи винтове и поставете предпазителя обратно. Ако не сте уверени в самостоятелното монтиране на лампата за картината, помолете електротехник за помощ.

Пендели

Пенделът - блестяща звезда в стаята

Пенделът - блестяща звезда в стаята

Те създават прекрасна, уютна и приветлива атмосфера в стаите. Да, говорим за пендели. Като привлича вниманието в центъра на стаята, пенделът може да говори много за вашия вкус в интериорния дизайн. И най-важното от всичко, те осигуряват гъвкаво осветление за маси.

Колко високо над масата трябва да бъде поставено висящото осветление?

Ниско окачено висящо осветление може да пречи. То може да блокира погледа ви към човека, който седи отсреща или да ви пречи, когато се изправяте и сядате. Като общо правило, окачете пендела си на 80 до 100 сантиметра над масата. Това също е добра отправна точка за регулиране на височината на светлината - винаги можете да я регулирате по-късно, ако е необходимо.

Лед лампи за таван, в които наистина можете да се вгледате

Вземете много повече над главата за много по-малко разходи.

Таванните лампи са много важни по две причини: Те са основният източник на осветление в повечето стаи, но също така задават целия тон на вашето пространство. Те осигуряват функционално осветление, така че да можете да видите какво правите, разбира се, те също така създават подчертани области, сенки, индивидуалност и характер. Всичко това означава, че изборът на подходящите лампи за таван е решаваща част от вашия интериорен дизайн и стил на дома. Всяка стая в дома ви трябва да бъде осветена правилно, за да можете да изпълнявате дори най-основните дейности: почистване, забавление, релаксиране, готвене, хранене или дори гимнастика. Таванните лампи осигуряват светлината, за да бъде всичко това удобно. С дистанционно с димер те могат напълно да променят настроението на стаята. С чудесни нюанси те могат да създадат дизайнерска атмосфера. С вградените спотове можете да насочите точното количество функционална светлина или дори да подчертаете картини, мебели или зони от всяка стая. Естествено, всички стаи се нуждаят от светлина от тавана за определено ниво на фон или „нормална“ светлина.

Всяка стая трябва да бъде осветена според своето предназначение. Банята например се нуждае от различни лампи за таван от всекидневна. Спалнята е различна от трапезарията и вашата кухня се нуждае от различни светлини от коридора. На www.svetni.eu ще намерите подходящите таванни светлини за всяка стая и зона на вашия дом. И тъй като ги купувате директно от нас, ще получите много повече над главата за много по-малко разходи.

Кое осветление е най-добро за баня

Осветление за баня

Превърнете вашата баня в удобно и релаксиращо жилищно пространство!

Банята заслужава няколко добри лампи. Това не е просто стая, в която се освежавате, измивате и сресвате косата си. Това е пространство, в което живеем.

Звучи ли това малко надуто? Опитайте да се гримирате или да се обръснете без добро огледално осветление или да не се спънете в пълната кошница за пране без подходяща лампа на тавана.

Банята се превръща в истинска жилищна зона благодарение на малките, но фини екстри в осветлението. Тук говорим за LED панели или интелигентни LED светлини за баня с функция за смяна на цвета

Кое осветление е най-добро за баня?

Банята е дневна зона - дори ако си мислите, че банята няма нищо общо с всекидневната. Подобно на всяко друго жилищно пространство, банята трябва да има лампи, които осигуряват поне общо и локално осветление:

  • общо осветление за ориентация

  • локално осветление за специфични визуални задачи, като гримиране или бръснене

  • акцентно осветление за комфортно настроение

Общото осветление е ключово за ориентацията - например, когато имате нужда от тоалетната, сортирате прането или просто почиствате банята. Локалното осветление в банята е необходимо при огледалото. Позволява ви да се гримирате, бръснете или измивате без никакви сенки. Акцентното осветление превръща банята в успокояваща зона на благополучие.

Свържете се с нас

Какво предлагаме:

Каталог с над 3000 продукта

От 2 до 5 години гаранция

Дизайнерски продукти

До 95% спестена енергия

Контакти

hq@svetni.eu

+359 883 71 72 77

ул. Иван Сусанин 62б, кв. Манастирски ливади