• +359883717277
  • hq@svetni.eu
  • Понеделник - Петък 10:00 - 19:00 ч. | Събота 10:00 - 14:00 ч. | Неделя Почивен ден

38W UV-C Бактерицидна Антивирусна Лампа със Сензор и Дистанционно за 60м2 на V-TAC

Новата бактерицидна UVC  лампа на V-TAC е рентабилен начин за редовно стерилизиране на помещенията. Работи чрез дистанционно управление, с множество настройки на таймера и сензор за движение, за да се гарантира безопасността.

Вижте видео как работи Новата бактерицидна UVC  лампа със сензор и дистанционно на V-TAC :

 

 

 11224 i4

Настройката по подразбиране на времето на стерилизация на уреда е 30 минути. Ако искате да зададете време на стерилизация от 15 минути, 30 минути или 60 минути, натиснете превключвателя и го задръжте натиснат за 5 секунди, при което той се превключва на режим настройване. Задайте времето според изискванията (15 минути, 30 минути и 60 минути). След задаване на времето уредът автоматично се изключва и се рестартира със зададеното време.След като лампата се включи, преди да светне, уредът показва в продължение на 10 секунди обратно броене.

11224 i6

Функцията радарен сензор се активира автоматично при включена лампа и при засичане на движение (човек/животно) в рамките на 10 метра. Лампата се изключва автоматично и на дисплея се показва RD”. Лампата се включва отново в режим стерилизация, ако не бъде засечено движение в продължение на 10 секунди. LED лампата свети през целия период на стерилизация.

Уредът се изключва автоматично от таймера след изтичане на предварително зададеното време на работа (15 минути или 30 минути или 60 минути); той може да бъде изключен и чрез натискане на превключвателя или изваждане на щепсела за прекъсване на електрозахранването.

11224 i7

Уредът е оборудван с дистанционно управление, изпълняващо функциите включване/изключване, като всички описани по-горе настройки могат да се изпълняват и от дистанционното управление. Когато за включване на уреда се използва дистанционното управление, LED лампата започва да мига, за да напомни, че се използва дистанционно управление.

 

След като лампата бъде включена, близо до нея не трябва да има хора и животни. Не гледайте директно в лампата. Избягвайте въздействието върху очите и кожата, когато продуктът не е защитен. Използвайте го само в затворена среда, която предпазва потребителите от лъчението. По време на стерилизация, хората и животните трябва да напуснат помещението. Поглъщането на прекалено голямо количество ултравиолетова светлина може да причини дразнене на кожата и увреждане на конюнктивата.

Лампата отделя озон, който е нестабилен токсичен газ с остър мирис и мощни оксидативни свойства. Въздействието на озона във високи нива може да причини увреждания на хората. След стерилизация се препоръчва помещението да се проветри за 20-30 минути. Лампата изпуска озон, чието интензивно въздействие е вредно.

 

 

Свържете се с нас

Какво предлагаме:

Каталог с над 3000 продукта

От 2 до 5 години гаранция

Дизайнерски продукти

До 95% спестена енергия

Контакти

hq@svetni.eu

+359 883 71 72 77

ул. Иван Сусанин 62б, кв. Манастирски ливади